Innotec: innovation, kvalitet og merværdi.

 

Vi ønsker, at fagfolk inden for autobranchen, industrien og byggeriet er klædt godt på til at udføre deres arbejde. Vi ønsker at tilbyde værktøjerne til, at vores kunder kan præsentere resultater af allerbedste kvalitet. Derfor udvikler vi innovative vedligeholdelses-, reparations- og rengøringsprodukter til professionel brug. Fra vores hovedkvarter i Aarhus leverer vi disse produkter til fagfolk over hele landet og er altid i tæt dialog med vores kunder uanset, om det er spørgsmål, gode råd eller videreudvikling af vores produkter.

Innotec Danmark A/S

Vores oprindelse


Innotec Danmark A/S blev grundlagt i 1990 og er i dag specialist på det professionelle marked for kemiske løsninger. Vi er en mellemstor familievirksomhed, der sætter en ære i god service, høj kvalitet og sikkerhed i vores produkter og ikke mindst en tæt personlig relation til vores kunder.

Rammen for vores værdisæt er en vigtig del af vores selvforståelse. Vores succes hviler derfor på tre hjørnesten: 1) fokus på reelle løsninger. 2) være bannerfører for branchen ift. bæredygtighed. 3) have en tæt relation med vores kunder, der skaber værdi.

Kontakt

1: Kvalitet, der tilføjer værdi

Vi lægger ikke vores energi i at markedsføre det størst mulige sortiment, derimod fokuserer vi på udviklingen af produkter, der virkelig gør en forskel. Det er måden hvorpå, vi tilføjer værdi til professionernes aktiviteter, når de bruger vores produkter.  

 

2: Bannerfører inden for bæredygtighed

Vi hjælper vores kunder til ikke alene at arbejde hurtigere, bedre og mere effektivt, men også med at gøre deres arbejde både sundere og mere miljøvenligt. Vi ønsker at gå forrest og vise vejen for en mere bæredygtig anvendelse af kemiske produkter uden, at det svækker kvaliteten og produkternes egenskaber. Den regelmæssige udvikling af mere miljøvenlige og sunde alternativer til vores produkter er med henblik på, at nye kemiske forbindelser kan sikre vores kunder et sundere arbejdsmiljø. Faktisk sker udviklingen af nye alternativer ofte flere år før, at det kræves af markedet eller lovgivning.

 

3: Kvalificerede og engagerede medarbejder

Vores organisation er repræsenteret gennem vores fagligt dygtige ansatte, der personligt besøger vores kunder i deres arbejdsmiljø. Dette giver vores salgskonsulenter et unikt indblik i kundens behov og ideer, som muliggør et tæt samarbejde om at finde de rigtige løsninger til hver enkelt kundes daglige problemer.